Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Loista Oy:n tavoitteena on saada sinut loistamaan niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Hyvinvointi on meidän kaikkien perustarve, jota voimme paljolti myös omilla toimillamme lisätä. Hyvinvointiin liittyvissä koulutuksissamme kohtaat elämyksiä: irtiottoa arjesta, rentoutumista, itsensä hemmottelua, luontoa, makunautintoja ja visuaalista kauneutta.

Haluamme myös, että tapahtumien ulkoiset puitteet ovat samassa linjassa laadukkaan sisällön kanssa. Siksi etsimme jatkuvasti koulutuksillemme uusia, mielenkiintoisia paikkoja, helmiä, jotka nostavat askeleen arkea ylemmäksi ja tarjoavat jopa ripauksen luksusta.

Luonto on yhä kasvavassa roolissa koulutuksissamme ja teemapäivissämme. Luonto rauhoittaa ja antaa monenlaisia aistillisia mielihyvän tunteita. Luontoa pääset kokemaan myös lautasella.

Jo käsitteeksi muodostuneita naisten Tyylipäiviä olemme järjestäneet useamman vuoden eri puolilla Suomea. Näissä suosituissa teemapäivissä Suomen kärkikaartin kauneuden ammattilaiset (mm. Raili Hulkkonen) ovat opastaneet jokaista osallistujaa henkilökohtaisesti meikkauksessa, kampauksissa, pukeutumisessa ja jopa esiintymisessä. Tilaisuuksissa on päässyt tutustumaan myös uusiin trendeihin vaatteiden, asusteiden, ihonhoidon ja meikkauksen saralla. Jokainen nainen ansaitsee joskus hemmotteluhetken vain itselleen ja naisellisille nautinnoille. Tyylipäivä on tapahtuma sinulle, joka osaat arvostaa itseäsi ja joka haluat loistaa vielä valoisammin.

Seuraava tulossa oleva tapahtuma:

Tyylipäivä Lappeenranta

Aika ja paikka:
Lauantai 30.3.2019 Upseerikerho, Lappeenranta
Kohderyhmä:
Muotia, musiikkia ja meikkejä kaikille naisille.
Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen viimeistään 16.3.2019
Ilmoittaudu tästä
Lisätiedot ja ohjelma